EXCAVACIONS AL CASTELL DE BESORA

20 d’ag. 2011

L'últim cap de setmana d'agost, dies 27 i 28, es duran a terme les jornades d'excavacions arqueològiques que, un cop l'any, es fan a dalt el Castell de Besora. Després que en anys anteriors s'hagi consolidat l'estructura que encara resta dempeus de l'església, excavat el cementiri a l'oest de l'edifici i també les runes del castell que encara són visibles, enguany se centraran els esforços a la cala que es va fer a la part més baixa del cim, i que dóna per la banda del Pla del Revell. Allà, l'any passat ja s'hi van trobar unes restes que sembla que podrien ser d'època ibèrica, i aquest any és on es volen concentrar els esforços.
Els treballs es duran a terme duran els matins dels dos dies, i tothom qui vulgui pujar i fer de voluntari hi està convidat.
Per a més informació, us podeu posar en contacte amb en Pere Comas, al telèfon 670 304 581.
Cal comentar, també, que durant el mes de setembre es duran a terme unes jornades per tal de consolidar les restes que encara queden del Castell de Milany.

 *** DERRERA HORA ***
26/08/2011 17:15 
S'han SUSPÈS LES EXCAVACIONS al Castell de Besora d'aquest cap de setmana. Encara no s'ha dit el perquè ni si queden ajornades o suspeses definitivament.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada