LLEBRE AMB COSTELLA DE PORC FRESCA

22 d’abr. 2011
Del llibre "La Vida a Pagès" de Salvador Vilarrasa i Vall
Trinxada la llebre es fa tornar rossa a la paella i també els talls de costella, que se'n hi posa una quarta o quinta com de llebre. Es posa greix a l'olla, s'hi fa fregir ceba, canyella, etc., s'hi tira la carn, una cabessa d'all i un ram de julivert, llor, o bé sajolida, orenga, farigola, etc., la sal i una mitja xicra d'aiguardent o de vi bo. Es tapa l'olla amb un paper d'estrassa doblat i damunt d'aquest s'hi posa un plat fondo amb aigua que serveix per anar afegint a l'olla. De tant en tant es sacceja l'olla es fa bullir fins que la llebre es cuita.
També n'hi ha que hi fan bullir mitja presa de xocolata.
Altres aprofiten la sang puix fa bona salsa
** (Transcripció literal)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada